Fotoclub Berlin Zwevezele

WVFD nr.

Stichtingsjaar

Website

 

Soort Fotografie

 

Lokaal

 

Info vergadering:

 

Vakantie

 

063

2011

berlinnomorewalls.be

 

Alle categorieën

 

Ricksteenweg 6, Zwevezele

 

in afspraak met de leden en volgens noodzaak

juli

 

 

 

Fotokring Berlin Digitaal is ontstaan als tak van de vereniging Berlin no more walls, hope, peace and freedom en op initiatief van Lode Anseel, een Berlijnkenner en met een bijzonder doel: cultuur is met name fotografie en grafitie.
Wij zijn een kleine vereniging als fotoclub, maar hopen de fotografische activiteiten verder uit te breiden, ook gericht op de jeugd. Let wel onze thema’s zijn ‘vrij’ en dus niet gebonden aan Berlijn. Als mede-oprichter van Fotokring Argos heb ik de ervaring sedert 1974. Wij staan open voor elke vorm van fotografie. Ieder jaar organiseren wij een tentoonstelling in maart/april, dus +- 2 maanden in het Gemeentehuis van Wingene. Iedereen kan digitaal insturen met als thema "vrij". Een jury maakt dan een selectie voor de tentoonstelling. Onze vereniging zorgt voor de prints (gratis).
Onder Berlin … hebben wij op basis van foto’s van Berlijn sedert 1977 bij drukkerij Lannoo een fotoboek uitgegeven met een voorwoord van Dr Eckaert Cuntz, voormalige ambassadeur van Duitsland en op de achterkant een notitie van prof. Mark Eyskens. Wij zijn lid van het WVFD en het CvB, wat vele mogelijkheden biedt… Vandaar een oproep om al in te sturen voor de volgende editie. Onze algemene website heeft zo’n 70.000 internationale bezoekers per jaar, onze FB groep telt nu +- 245 vrienden. Ook hadden wij bv in cc De Wissel, Zwevezele en cc De Steiger, Menen meerdere algemene Berlijntentoonstellingen ook ism Klasse, Lerarenkaart …

 

Voorzitter: Lode Anseel

  • Facebook Clean

© 2017 by WVFDvzw.  0468/ 30 81 40  wvfd@telenet.be            webmasters Rudy Dubois / Marc Notredame