ObjectiV Bredene

WVFD nr.

Stichtingsjaar

Website

 

Soort Fotografie

 

 

Lokaal

 

 

Info vergadering:

Uur

Vakantie

 

069

2007

objectiV.be

 

Uiteenlopende interesse van de leden: landschap, sport, portret, natuur ...

 

Fotokot

Koerslaan 24, Bredene

 

Elke donderdagavond

20u00

Niet op feestdagen

Het begon allemaal op 17 oktober 2007 toen een negental vrienden de koppen bij elkaar staken en besloten een club op te richten om zichzelf en andere amateurs te verdiepen in de fotografie. Statutair werd vastgelegd dat het doel van de vereniging de bevordering is van de amateurfotografie en van het sociaal contact in het algemeen. Daarbij werden vriendschap, openheid en respect de grondvesten van de club. Vandaar dat in de naam ObjektiV de “V” van “V”rienden als hoofdletter wordt geschreven.

 

Wekelijkse clubbijeenkomsten
Zonder daarbij schools over te willen komen, leren de clubleden op de wekelijkse clubbijeenkomsten op donderdagavond in ’t Fotokot, het clublokaal aan de Koerslaan 24 te Bredene, van elkaar, worden er filmpjes vertoond, demonstraties gehouden, gastsprekers uitgenodigd, uitstappen georganiseerd, enz… Verder komt de theorie van de fotografie aan bod : belichting, flitsen, compositie, … zelfs programma’s zoals Lightroom e.a. Veelal wordt de theorie dan gevolgd door voorbeelden in de praktijk. 

Jaarlijks een fotokalender
Intussen is fotoclub ObjektiV door de gemeente Bredene erkend als socio-culturele vereniging en ontvangt hij subsidies voor deze talrijke activiteiten gedurende het ganse jaar. Telkenjare zijn de uitgifte van een fotokalender en de FOTO-EXPO dé toppers in de agenda van de vereniging die momenteel vijftien actieve leden telt. 

FOTO-EXPO 2016
Van zaterdag 16 januari tot en met zaterdag 13 februari 2016 kan je terecht in de inkomhall van het gemeentehuis van Bredene aan het Centrumplein, waar een twintigtal ingekaderde foto's te bewonderen zijn. De leden van fotoclub ObjektiV presenteren er met hun beste werken de meest uiteenlopende onderwerpen. De creaties van de vrijetijdsfotografen worden op groot formaat en in uniforme kaders tentoongesteld, wat bijdraagt tot de kwaliteit en de uitstraling van hun FOTO-EXPO 2016. Gedurende de openingsuren van het gemeentehuis is de fototentoonstelling gratis toegankelijk. 

Interesse om lid te worden?
Lid worden van fotoclub ObjektiV is niet moeilijk. Kom gewoon even af naar één van de clubbijeenkomsten en maak vrijblijvend kennis met de werking en de collega’s amateurfotografen. 


Vragen of info ?
Heb je nog vragen over fotoclub ObjektiV of wens je meer info ?  De Bredense creatieve vrijetijdsfotografen zijn er voor  jou op www.objektiv.be of via info@objektiv.be.

  • Facebook Clean

© 2017 by WVFDvzw.  0468/ 30 81 40  wvfd@telenet.be            webmasters Rudy Dubois / Marc Notredame